طبقه بندی مواد چاقو

طبقه بندی مواد چاقو

چاقو فولاد کامپوزیت:

طبقه بندی مواد چاقو اثبات واقعی این “آهن خوب است که واقعا در تیغه استفاده می شود.” مردم اصلی مغز خود را با استفاده از روش های مختلفی در فولاد کم کربن و کامپوزیت با کربن بالا مورد استفاده قرار می دهند، این است که برای بهبود سختی ابزار و مقاوم در برابر سایش، این یک چاقوی آشپزخانه کامپوزیت است.

چاقوی کربنی فولادی چاقو:

چاقوی کربنی برای چاقوی آشپزخانه سنتی، به دلیل تعامل بین دو فولاد، چسبندگی عالی و راحتی پوشیدن. اما مقاومت خوردگی آن ضعیف است، سطح چاقو به راحتی اکسیداسیون می شود، استفاده از یک دوره زمان، سطح چاق سیاه می شود، نمی تواند پاک شود، بنابراین زیبا و بهداشتی نیست، افراد شسته و رفته را دوست ندارند.

چاقو ترکیب V-Gold:

انفجار !! باران منفجر شد تا درجه حرارت بالا تولید کند. این امر از طریق روش انفجاری مخصوص باران است که اجازه می دهد ترکیب مواد و به همین ترتیب تولید فولاد وارداتی شود.ویژگی های آن آسان است به پوشیدن بالا، با مقاومت در برابر خوردگی قوی، آسان تر برای تمیز کردن و بهداشتی، به دلیل واردات فولاد و تکنولوژی پیچیده را به آن هزینه بالاتر.

چاقوی کامپوزیتی فولاد ضد زنگ:

این یک دانشجوی عالی است، آسانسور چاقوی فلز کربن را تعمیر می کند، مزایای کم قیمت، بلکه ترکیبی از چاقو فولاد کامپوزیت فولاد V-gold، با خوردگی مقاوم در برابر سایش، و ویژگی های تمیز و بهداشتی . تنها چیزی که کافی نیست این است که قیمت فولاد کربن بسیار بالاتر است.

چاقو فولاد ضد زنگ:

طبقه بندی مواد  چاقو

شاید خانه شما در حال حاضر مورد استفاده قرار گیرد، چاقو فولاد ضد زنگ جریان اصلی محصولات بازار است، به دلیل تکنولوژی پردازش ساده، قیمت پایین، سختی، سختی، قدرت و دیگر شاخص های عملکردی عالی هستند، تبدیل به یک استعداد آشپزخانه ابزار مفید خوب است.

چاقوی چینی:

با مواد خاص و کاملا متراکم و خواص ضد باکتری غیر فلزی مانند استفاده از چاقوهای فلزی و چاقوهای چینی برای برش سیب ها، بخش برش فلز به زودی تبدیل به سیاه و چاقو نخواهد شد؛ ، و شما لازم نیست که در مورد شدت آن نگران نباشید، سختی آن دوم تنها به الماس است، بدون سنگ زنی طولانی تیز. ناکارآمدی این است که هنگام استفاده، اجازه ندهید که از نقطه بالا ناشی از شکست، عدم زاویه سقوط کند. چاقوهای چینی برای مواد غذایی مناسب نیست که نیاز به خرد شدن و خرد شدن داشته باشند و سایر سبزیجات، گوشت و میوه نرم مناسب است.

چاقو یا کارد

ابزاری تیز است که برای بریدن به‌کار می‌رود. رایج‌ترین طرح برای یک چاقو به شکل یک تیغهٔ تیز فلزی است که به‌وسیلهٔ یک زبانه به یک دسته پیوند داده شده‌است. از چاقوها از دوران نوسنگی تاکنون نیز به‌عنوان ابزار یا جنگ‌افزار بهره‌گیری شده‌است. از چاقوهای نخستین، ابزارهای دیگری مانند ساطور، خنجر و شمشیر مشتق شده‌اند. کارد و چاقو این دو واژه هر یک برای آلت یا وسیله‌ای برنده به کار می‌رود ولی آلتی که کارد نامیده می‌شود با آلتی که چاقو خوانده می‌شود فرق دارد. چاقو آلتی است که لبهٔ برندهٔ آن در دستهٔ آن بر می‌گردد و می‌خوابد و لذا می‌توان آن را در جیب هم گذاشت ولی کارد وسیله ایست که لبهٔ آن روی دسته بر نمی‌گردد. پس آلت برنده‌ای که همراه با چنگال سر میز غذا خوری می‌گذارند کارد است نه چاقو.

چاقوی آشپزخانه

۰ پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید