قیچی آشپزخانه

قیچی آشپزخانه

قیچی آشپزخانه برای ایجاد یک آشپزخانه مناسب برای یک خانواده شرقی، یک جفت قیچی آشپزخانه می تواند کار آشپزخانه را کامل کند.تامین غذاهای چینی با طیف گسترده ای از مواد خام، طبیعت متفاوت، برخی از با استخوان، برخی از تاندون ها، برخی از سختی قوی، برخی از بافت ترد، تنها برای درک و استاد انواع مختلف ابزارها از خواص و استفاده های مختلف تنها.

با توجه به خواص مختلف مواد اولیه برای انتخاب ابزار مناسب، خواص مختلف مواد اولیه پردازش شده به شسته و رفته، زیبا، یکنواخت، مناسب برای شکل الزامات پخت و پز.

انواع مختلف ابزارها، چاقوهای معمولی که معمولا مورد استفاده قرار می گیرند، تیغه (همچنین به عنوان چاقوی نازک شناخته می شود)، ماشه (همچنین به عنوان چاقو شناخته می شود)، چاقو، چاقو برش، چاقو اردک کباب، چاقو برش گوشت گوسفند (همچنین به عنوان چاقو گوشت خوک) ، قیچی (به عنوان مثال قیچی آشپزخانه )، چاقوها، چاقوها، چاقوها و غیره.

انواع مختلف چاقو آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد؟

۱، Cutter:

بدن چاقوی کمی گسترده و طول متوسط، طیف گسترده ای از کاربرد، نه تنها برای برش، فیلم، ریز ریز و دیگر پردازش قرص، میله، ابریشم، دینگ، پایان، بلوک، گلدان مخملی و سایر مواد خام، اما همچنین برای پردازش استخوان کوچک یا بافت کمی شکسته است.

مواد خام سخت، برنامه های کاربردی رایج تر هستند. چاقوی برش از شکل به تقسیم، می توان به چاقو ماتو طاو، چاقو مربع سر و چاقوی گرد تقسیم شده است. با توجه به عادت های محلی، چاقو سر گرد به طور کلی در رودخانه، ژجیانگ و مکان های دیگر معمولا استفاده می شود، چاقو مربع به طور کلی در سیچوان، گوانگدونگ و مکان های دیگر.

بیشتر استفاده کنید مات توو داو به طور معمول به عنوان پکن دائو شناخته می شود، که عمدتا در شمال استفاده می شود.

۲، تیغه:

این ویژگی وزن سبک تر است، بدن چاقو باریک تر و نازک تر است، فولاد خالص، لبه تیز، انعطاف پذیر و راحت استفاده می شود.استفاده اصلی پردازش قطعات، نوار، ابریشم و دیگر مواد خام است.

۳، Machete: بدن چاقوی برش چاقو طولانی و گسترده، سنگین، انحنا. پردازش اصلی با استخوان یا بافت مواد خام سخت، خوک خرد، مرغ، اردک، غاز، دم، و غیره، یک ابزار ویژه است.

۴، چاقوی تیز:

شکل نوک پایه ای از مثلثی وسیع، سبک وزن. بیشتر در تولید غربی و برش استخوان استفاده می شود.

۵ قبل از برش:

اندازه بدن چاقو و برش کلی همان، ریشه چاقو کمی ضخیم تر از تیغه برش، نیمه اول نازک و تیز است، وزن به طور کلی ۱۰۰۰ گرم تا ۱۵۰۰ گرم، مشخص شده توسط هر دو برش و می تواند قطع شود.

۶، چاقوی اردک کبابی (همچنین تیغه چاقوی کوچک نامیده می شود):

شکل و تیغه اساسا مشابه است، تفاوت این است که بدن چاقو کمی تنگ تر و کوتاهتر از تیغه، وزن سبک، تیغه تیز است، مخصوصا برای اردک پخته شده بریده شده استفاده می شود گوشت.

۷، چاقو بره:وزن سبک تر، به طور کلی ۵۰۰ گرم یا بیشتر، ویژگی های وسط تیغه کمان، چاقو بدن نازک تر، لبه تیز، برش چاقوی چاقوی بریده شده است.

۸، چاقو پر کردن:بدن چاقو مستطیلی است، بلند و نازک، وزن ۸۰۰ گرم، تیغه تیز، مناسب برای سبزیجات ریز ریز.

۹، قیچی (قیچی):برای پردازش ماهی، میگو، مانند مواد خام مانند قیچی و نخی و غیره.

۱۰، تیغه چاقو:طول چاقو حدود ۲۰ سانتی متر، نیمه اول یک چاقو، مثلثی، نیمه دوم، تیغه، همچنین قسمت چنگال است. به طور عمده برای مواد خام اولیه پردازش مورد استفاده قرار می گیرد، چاقوها می توانند برای برش، برش، خراش و غیره استفاده شوند.

‫قیچی آشپزخانه‬‎

چاقو یا کارد

ابزاری تیز است که برای بریدن به‌کار می‌رود. رایج‌ترین طرح برای یک چاقو به شکل یک تیغهٔ تیز فلزی است که به‌وسیلهٔ یک زبانه به یک دسته پیوند داده شده‌است. از چاقوها از دوران نوسنگی تاکنون نیز به‌عنوان ابزار یا جنگ‌افزار بهره‌گیری شده‌است. از چاقوهای نخستین، ابزارهای دیگری مانند ساطور، خنجر و شمشیر مشتق شده‌اند. کارد و چاقو این دو واژه هر یک برای آلت یا وسیله‌ای برنده به کار می‌رود ولی آلتی که کارد نامیده می‌شود با آلتی که چاقو خوانده می‌شود فرق دارد. چاقو آلتی است که لبهٔ برندهٔ آن در دستهٔ آن بر می‌گردد و می‌خوابد و لذا می‌توان آن را در جیب هم گذاشت ولی کارد وسیله ایست که لبهٔ آن روی دسته بر نمی‌گردد. پس آلت برنده‌ای که همراه با چنگال سر میز غذا خوری می‌گذارند کارد است نه چاقو.

۰ پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید