نحوه انتخاب چاقوی آشپزخانه
نحوه انتخاب چاقوی آشپزخانه
دوم، هنگامی که شما یک چاقوی آشپزخانه را انتخاب می کنید، لطفا کسانی که پر از گل خام اسپری بازاریابی ابزار هستند را فراموش نکنید.سختی بالا چاقوی آشپزخانه می تواند مقاومت سایش را بهبود بخشد، اما! سختی خیلی زیاد است، تیغه شکننده است و به راحتی سقوط می کند، بنابراین شما باید انتخاب کنید که آیا چاقوی آشپزخانه مواد سخت افزاری فوق العاده با توجه به عادت آشپزی خود را. ژاپن به سختی بالا، بدن چاقو سبک وزن، تیغه نازک بسیار تیز، مناسب برای روز برای کشتن ماهی خرد شده، تیغه برش چاقو گل؛ در حالی که چاقوی آلمانی برای دو مورد قرمز و سفید مناسب موارد مختلف است، دهانه تیغه چاقو آلمانی بیش از ۲۰ درجه است، مزیت آن دوام و آسان برای حفظ است. عشق را به آشپز چاقو آشپزخانه خوب ببرید، به شما عشق، دوستی، تقدیس ادیان و دیگر نکات را بخاطر بسپارید!

چاقوی آشپزخانه-چاقوی زنجان
چاقو یا کارد
ابزاری تیز است که برای بریدن بهکار میرود. رایجترین طرح برای یک چاقو به شکل یک تیغهٔ تیز فلزی است که بهوسیلهٔ یک زبانه به یک دسته پیوند داده شدهاست. از چاقوها از دوران نوسنگی تاکنون نیز بهعنوان ابزار یا جنگافزار بهرهگیری شدهاست. از چاقوهای نخستین، ابزارهای دیگری مانند ساطور، خنجر و شمشیر مشتق شدهاند. کارد و چاقو این دو واژه هر یک برای آلت یا وسیلهای برنده به کار میرود ولی آلتی که کارد نامیده میشود با آلتی که چاقو خوانده میشود فرق دارد. چاقو آلتی است که لبهٔ برندهٔ آن در دستهٔ آن بر میگردد و میخوابد و لذا میتوان آن را در جیب هم گذاشت ولی کارد وسیله ایست که لبهٔ آن روی دسته بر نمیگردد. پس آلت برندهای که همراه با چنگال سر میز غذا خوری میگذارند کارد است نه چاقو.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.