تیز کردن چاقوی آشپزخانه با روزنامه
تیز کردن چاقو ی آشپزخانه با روزنامه

چاقو آشپزخانه را با چند روش خانگی مانند روز اول تیز کنید
هیچ چیز بدتر از یک چاقوی کند برای یک آشپز نیست. برای تیز کردن چاقوروش های مختلفی گفته شده که یکی از ساده ترین و شاید عجیب ترین روش ها را برای شما خواهیم گفت.
در این روش بدون نیاز به ابزار و یا مهارت خاصی قادر خواهید بود چاقوهای کند خود را خودتان تیز کنید.
تکنیکی عجیب برای تیز کردن چاقو
۱- چند برگه روزنامه که سطح آن پر از نوشته باشد و فقط با جوهر مشکی روی آن چاپ صورت گرفته باشد تهیه کنید.
۲- چاقوی خود را تمیز و خشک کنید.
۳- چاقو را به صورت مسطح و صاف روی برگه روزنامه قرار دهید.
روش تیز کردن چاقو
۴- مطابق شکل، چاقو را چندین بار و به آرامی و با دقت روی روزنامه حرکت دهید.
۵- اگر چاقوی شما فقط یک لبه تیز دارد، این کار را فقط برای آن لبه انجام دهید ولی اگر چاقوی شما دولبه است، برای هر دو طرف این کار را تکرار کنید.
۶- بعد از این که چندین بار این عمل را انجام دادید چاقو را کاملا بشویید و اجازه دهید خشک شود.
۷- چاقوی شما تیز شده و آماده استفاده است.
گفته می شود موادی مثل کربن که در جوهر مشکی وجود دارد باعث تیز شدن چاقو می شود.
چاقو یا کارد
ابزاری تیز است که برای بریدن بهکار میرود. رایجترین طرح برای یک چاقو به شکل یک تیغهٔ تیز فلزی است که بهوسیلهٔ یک زبانه به یک دسته پیوند داده شدهاست. از چاقوها از دوران نوسنگی تاکنون نیز بهعنوان ابزار یا جنگافزار بهرهگیری شدهاست. از چاقوهای نخستین، ابزارهای دیگری مانند ساطور، خنجر و شمشیر مشتق شدهاند. کارد و چاقو این دو واژه هر یک برای آلت یا وسیلهای برنده به کار میرود ولی آلتی که کارد نامیده میشود با آلتی که چاقو خوانده میشود فرق دارد. چاقو آلتی است که لبهٔ برندهٔ آن در دستهٔ آن بر میگردد و میخوابد و لذا میتوان آن را در جیب هم گذاشت ولی کارد وسیله ایست که لبهٔ آن روی دسته بر نمیگردد. پس آلت برندهای که همراه با چنگال سر میز غذا خوری میگذارند کارد است نه چاقو.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.