علت کند شدن چاقوی آشپزخانه

علت کند شدن چاقو آشپزخانه :

علت کند شدن چاقوی آشپزخانه ما حداقل روزی یکبار با چاقوی آشپرخانه خود پیاز خرد می‌کنیم. اما ارتباط پیاز و کندشدن چاقو چیست ؟

یکی از علت های مهم کند شدن چاقو، خرد کردن پیاز است. پیاز به تیغه‌ی چاقو آسیب می‌زند و به مرور زمان چاقو را کند می‌کند. اما شاید بپرسید چرا پیاز چاقو را کند می‌کند ؟

علت کند شدن چاقوی آشپزخانه دلیل آن بخاطر خاصیت اسیدی پیاز است؛ که موجب کند شدن چاقو آشپزخانه می‌شود. برای جلوگیری از کندشدن چاقو سعی کنید؛ برای پیاز یک چاقو جداگانه داشته باشید و همچنین بعد از خرد کردن پیاز چاقو را بلافاصله آب بکشید؛ تا قطرات آب پیاز روی چاقو نماند و  موجب کند شدن چاقو نشود.

نکته :

تمام مواد اسیدی مثل لیمو و … باعث کند شدن چاقو آشپزخانه می‌شوند. پس برای تیز ماندن چاقوی خود بعد از خرد کردن مواد اسیدی سریع چاقو را بشورید.

دو عامل مهم دیگری که باعث علت کند شدن چاقو آشپزخانه می‌شوند؛ تخته برش و ماشین ظرف شویی است. سعی کنید از تخته برش‌های چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید و چاقوهای خود را با ماشین ظرف شویی نشورید؛ بلکه آنها را با دست بشورید و خشک کنید.

شستن چاقو با سیم ظرف شویی و گذاشتن چاقو در کنار قاشق و چنگال‌ها به علت ضربه خوردن به تیغه چاقو، از دیگر علت های کند شدن چاقو آشپزخانه هستند.

صنعت چاقوسازی در زنجان بطور قطع ماحصل عواملی چون موقعیت جغرافیایی و نقش زنجان در جنگهای مختلف تاریخی (قبل از اسلام و بعد از اسلام)، موقعیت سوق‌الجیشی زنجان نسبت به استانهای همجوار، قرار گرفتن بر سر تمدنهای شرقی، غربی و نزدیکی به فلات مرکزی، فراهم بودن مواد اولیه و معادن غنی آهن و مس و . . . است.

فروشگاه اینترنتی کوروش استور

فروشگاه اینترنتی کوروش استور مرکز عرضه صنایع دستی، ظروف مسی دکوری و مصرفی و چاقوی زنجان می باشد.با سفارش محصول از این فروشگاه بسته مورد نظر خود را در کوتاهترین زمان درب منزل خود دریافت فرمایید.

۰ پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید